دوشنبه ۲ مرداد ۱۳۹۶,Jul 24 2017

آرشیو

یادداشت / گفتگو

حماسه 9 دی تجلی قدرت الهی و حرکت بصیرتی جاودانه در تاریخ انقلاب اسلامی است
حماسه 9 دی تجلی قدرت الهی و حرکت بصیرتی جاودانه در تاریخ انقلاب اسلامی است
حماسه 9 دی تجلی قدرت الهی و حرکت بصیرتی جاودانه در تاریخ...

آرشیو

پیشنهاد سردبیر

یک کارشناس بهداشت موادغذایی؛

زیاده روی در خوردن آجیل شور با افزایش فشارخون همراه است

تاریخ انتشار : ۳۰ اسفند ۱۳۹۵ - ۹:۰۰:۲۱
کد مطلب: 5004

نمایشگاه خشکبار،آجیل و مواد غذایی شب یلدا یک کارشناس بهداشت مواد غذایی هشدار داد که خوردن بیش از حد آجیل شور باعث افزایش فشار خون می شود.

نمایشگاه خشکبار،آجیل  و مواد غذایی شب یلدا

به گزارش آباده نما، حسین عبدالعزیزی گفت: شهروندان در ایام عید نوروز از خوردن بیش از شیرینجات و همچنین آجیل خودداری کنند.

وی با بیان اینکه مصرف بی رویه تخمه باعث ترشح مکرر اسید معده می شود، افزود: خوردن بیش از حد آجیل شور باعث افزایش فشار خون می شود.

عبدالعزیزی ادامه داد: با فرارسیدن ایام نوروز، پرخوری و دریافت غذاهای پر انرژی در افراد به ویژه در جوانان و کودکان افزایش می‌یابد.

وی با بیان اینکه مصرف ۱۵ تا ۲۰ عدد تخمه در روز کافی است، اظهار کرد: اغلب افراد در روزهای عید در حال صحبت کردن و تماشای تلویزیون مشغول خوردن تخمه هستند و فراموش می‌کنند چه میزان تخمه خورده اند، در حالی‌که مصرف بیش از حد تخمه باعث ترشح مکرر اسید معده شده و فرد را دچار ورم معده می‌کند.

عبدالعزیزی تاکید کرد: در برخی از انواع آجیل‌ها نمک و مواد لایه رویی قابل دیدن است که توصیه می‌کنیم از سطح مواد برداشته ‌شود چرا که استفاده بیش از حد نمک افزایش فشار خون و عوارض دیگری ایجاد می‌کند.

وی توصیه کرد: افراد سعی کنند در مهمانی‌ها از یک یا دو واحد میوه استفاده کرده و غذاهای پر چرب را از برنامه غذایی خود حذف کنند.

منبع: مهر

نام:
ایمیل:
نظر شما:
 
نظرات بینندگان